dilluns, 22 de novembre del 2010

Diari de treball: 2ª impressió, Susana

Hola a tothom!

Després del replantejament d’un dels punts dels acords inicials, el que fa referència a la coordinació, hem decidit que aplicarem la figura del coordinador i jo m’he ofert voluntària per dur a terme aquesta tasca. Mai he hagut de coordinar cap grup i això sumat a la meva timidesa, fa que estigui una mica neguitosa amb aquest tema. Espero comptar amb la comprensió dels meus companys de grup!

Bé, estem a punt d’iniciar la PAC 3 en la qual hem d’elaborar un mapa conceptual, fer una primera redacció del projecte i continuar amb aquest diari. He de dir que estic aprenent moltes coses noves, per exemple, el Delicious que ni tan sols sabia que existia, i també sobre el funcionament dels blocs. Per cert, he estat mirant el disseny dels blocs del nostres companys, i he de dir que el nostre l’hauríem de “retocar” i fer-lo més maco.

Així doncs, estem en la meitat del projecte i per les properes PACs espero continuar aprenent a treballar en equip i en entorns virtuals.

Bona setmana,

Susana

2 comentaris:

  1. Ànims Susanna! La coordinació depén del grup on estiguis i dels acords als que arribeu. Potser haurieu de definir una mica aquesta figura abans de tirar-s'hi de cap. Nosaltres tot just ara estem fent una revisió del que representa una coordinació. Segur que et sortirà bé, la timidesa s'amaga darrera de la pantalla;)

    ResponElimina
  2. Bon dia Susanna!

    Si treballes amb ganes segur que tot surt molt bé. I, això sí, que tot el grup hi col·labori. El treball és col·laboratiu i encara que hi hagi coordinadora s'ha de fer entre tots.
    Us desitjo molta sort i segur que feu un bon projecte!

    El psocòpter Jordi

    ResponElimina