dissabte, 13 de novembre del 2010

Diari de treball: 1ª impressió, Isabel

Amb aquest missatge faig la meva primera aportació al diari de treball del grup. Comentaré 3 qüestions:

1.- Percepció del grup: ens va costar força formar grup i sembla que també ens costa tirar endavant d'una manera àgil i fluïda amb totes les tasques. Al meu entendre avançem amb lentitud i no hi ha el mateix nivell de compromís i d'aportació per part de tothom. A mi em crea un cert nivell d'estrés que m'agradaria que millorés.
2. - Missatges a l'espai de Debat del grup: per tal de facilitar la lectura caldria que el contingut del missatge s'ajustés al tema i que intentéssim respondre sempre al missatge que correspongui.
3. - Acords grupals: hi ha alguns dels acords que no es compleixen. Són:
  • Punt 1-Freqüència de connexió prevista: cada membre es compromet a contestar missatges i a revisar els documents enviats en un termini màxim de 48 hores
  • Punt 8.- Compromís i respecte: els membres del grup ens comprometem a lliurar les tasques individuals en el temps acordat i a ajudar a la resta dels companys que necessitin ajuda, en benefici del grup.
I hi ha 1 acord que potser caldria canviar:
  • Punt 6. - Coordinacio de les tasques: consensuarem entre tots quin apartat fa cadascú i no hi haurà una figura de coordinador.
Vist com anem, potser sí caldria establir la figura del coordinador per a cadascuna de les activitats.

Finalment, hauríem de tenir present els suggeriments que ens fa el consultor i incorporar-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada