dimarts, 28 de desembre del 2010

Valoració conjunta

En general la valoració que fem del resultat final del projecte virtual és molt positiva. Valorem com a molt bo el treball, els recursos i l’aprenentatge realitzat amb les diferents eines informàtiques proposades pel consultor i amb el contingut del tema escollit. Tot i això volem posar de relleu una feblesa que s’ha anat repetint al llarg de les diferents PACs i que ha estat el diferent nivell d’implicació i de constància dels membres del grup i que ha quedat reflectit en aquest mateix bloc.

En un primer moment semblava que responia a un coneixement desigual  de les diferents eines informàtiques a emprar, si bé amb el temps s’aprecia que és més una qüestió actitudinal més que no pas instrumental, tal i com es reflexa en els resultats de les diferents PACs. Esperem que en aquest tram final es pugui valorar enèrgicament la feina feta pels membres que sempre han mostrat predisposició, empenta, paciència i dedicació constant.

Creiem que ha estat una tasca dura i alhora enriquidora, doncs tots estem d’acord en què hem après molt de les TIC i del treball en equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada