divendres, 21 de gener del 2011

Valoració final

Estem a punt d'acabar l'assignatura TIC i toca fer balanç de tot plegat. Parar-se a recapitular i reflexionar és una tasca interessant i que ens han proposat d'anar fent de forma continuada en el sí d'aquesta assignatura.

He de dir que els continguts treballats i les eines informàtiques emprades han sigut molt interessants i molt coherents amb les competències a assolir. Ha estat una assignatura densa, que ha requerit un esforç i implicació constants i sobretot ens ha ensenyat què vol dir fer un treball grupal virtual. Hem entès les virtuts i les febleses d'aquesta metodologia de treball. El balanç general és bo, si bé penso que fóra interessant establir en un futur mesures que permetin reconduir-escindir, en qualsevol moment, un grup de treball si es constata poc interès per part d'algun dels seus integrants.

Em sento satisfeta amb la feina feta i amb els aprenentatges realitzats, tots ells molts extrapolables a altres assignatures o a l'àmbit professional. M'agradaria destacar l'actitud amable i de companyarisme de la majoria de companys d'assignatura, sobretot dels més "tecnos" que sovint han aportat solucions a diferents dubtes que anaven sorgint.

Gràcies a tots i de ben segur que ens retrobarem en altres assignatures.

Salut!
Isabel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada